Продажба на едро! Всички цени в сайта са с включен ДДС!

ЗА НАС

КОИ СМЕ НИЕ?

 

ВИЕ НИ ПОЗНАВАТЕ!

“РЕ – СПОТ“ ЕООД е официален представител на редица престижни български търговски марки за бебешки и детски дрехи и аксесоари – Almina, Candy Baby, Калина, Komtex, Kristel, Mariella, Morismo, New Key, Sevtex, Slaveika, Sunny kids, Venera и ексклузивен представител на бебешки и детски дрехи с търговска марка RACH. “РЕ – СПОТ“ ЕООД е компания, развиваща своята дейност в сферата на директна търговия на едро с бебешки и детски дрехи и аксесоари произведени в България. 
 

„Ние познаваме пазара в детайли, неговото развитие и очаквани тенденции. Проучваме потребностите на нашите клиенти и се стараем да отговаряме на тях. Oсигуряваме отлично обслужване, бързи и точни доставки на качествени български продукти на конкурентни цени, като спестяваме разходи и време на своите клиенти.

Директните продажби са уникален метод за дистрибуция. Ние осъществяваме директен контакт с клиентите си в приятелска атмосфера и в удобно за тях време и място, като им осигуряваме качествено обслужване и гарантирано следпродажбено обслужване.“

Радослав Филипов - Управител

 

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ
Вярваме в силата и значението на нашите ценности, които са лоялност, амбиция, отговорност и стремеж към най-високи постижения. Своите успехи постигаме благодарение на креативността и професионализма на нашия млад и сплотен екип. Всички ние се стремим към най-добрата реализация на високите цели, които си поставяме и вярваме, че ще успеем.  
Успешното си развитие дължим на упоритостта и вярата, че когато вървим заедно и се стремим безотказно да постигнем целите си, ще го направим.   
 
 
ВИЗИЯ
В основата на дългосрочната ни визия за успех са фокусът върху клиенти и партньори, ефективното управление, предаването и затвърждаването на натрупания опит, които доведоха до реализирането на два нови ключови проекта за нашата компания. 
В стремежа си да бъдем разпознавани като най-добрата компания за дистрибуция на бебешки и детски дрехи и аксесоари, през 2018 г. ние отворихме първия си специализиран шоурум, а в началото на 2019 г. създадохме онлайн магазин mag4kids.com за продажба на едро на бебешки и детски дрехи и аксесоари.
С реализацията на тези два проекта ние осигуряваме на своите клиенти възможност да получават желаната от тях продукция по всички възможни канали за дистрибуция.  
Шоурум Мag4kids ни дава възможност да Ви презентираме пълната гама от асортимента на водещите търговски марки за бебешки и детски дрехи в страната. В Шоурум Мag4kids ще получите перфектно обслужване в модерна и приятна обстановка. 
Заповядайте и пазарувайте в Шоурум Mag4Kids! 
Откриването на новия шоурум бе съпътствано с реализацията на втория ни ключов проект онлайн магазин Mag4kids.
Създадохме онлайн магазин Mag4kids за да Ви дадем повече възможности за пазаруване, за да улесним вашата работа и да ви помогнем да изберете това, което търсите бързо, лесно и удобно.  
В онлайн магазинa Вие може да пазарувате без ограничения - 24 часа, 7 дни в седмицата, от дома или офиса, през компютъра, телефона или таблета си. 
Онлайн магазин mag4kids.com е специализиран в търговия с бебешки и детски дрехи и аксесоари на едро.  
За да може да виждате цените на продуктите, Вие трябва да се регистрирате. Това може да направите тук. 
С радост ще посрещнем всеки Ваш въпрос и ще отговорим възможно най-бързо. Държим да предоставим цялостен продукт и ще направим необходимото нашите клиенти да бъдат информирани и удовлетворени. Винаги можете да се обърнете към нас, като се свържете с нас на посочените данни за контакт. 
 
 
ИЗБЕРЕТЕ НАС, ЗАЩОТО..
Винаги сме отворени към нови идеи и към нови партньори, които споделят нашите принципи – лоялност, амбиция, отговорност. Ще прегърнем всяка идея, която е разумна и води до крачка напред.  Всеки ден ние ставаме по-добри, защото се учим от своите клиенти и партньори.  
Благодарим на нашите партньори „АПО-ТЕКС“ ООД, „ВЕНЕРА КЛАСИК“ ООД, "КАЛИНА КИД” ЕООД, "КОМТЕКС" ЕТ, "КРИСТЕЛ ГРУП” ООД, "МОРИСМО” ЕООД, "НАТАЛИ И КО” ООД, "НЮ КЕЙ КОМЕРС" ООД, “СЕВТЕКС”ООД,“СЛАВЕЙКА” ЕООД и “СЪНИ КИДС” ЕООД  за коректността, гласуваното доверие и подкрепата, която ни оказват по пътя на реализация на нашите цели.  
Благодарим на всички наши клиенти, за това, че повярваха в нас!  
Очакваме Вашето доверие, работим упорито, за да го заслужим и оправдаем във времето.

 

С уважение,

“РЕ – СПОТ“ ЕООД

 
 
икона за политика и общи условияGDPR Our online store is 100% compliant with GDPR. Read our policy